سنجر غفاری

 

مسول بحران و ادامه خونریزی

در افغانستان کیست ؟

بازی و دورنگی امریکا و پاکستان در بحران افغانستان واقعیت دارد ویا خیر؟

ریشه یابی حوادث خونین در افغانستان  بعد از حضور نظامی امریکا در منطقه بیان این واقعیت را می نماید که سناریوی جنگ با طالبان و القاعده دیگر برای مردم ما و جهانیان یک بازی کاذب و فریبنده ای بوده و است  بازی کاذب میان امریکا و پاکستان در حمایت  و صدورتروریزم بنام طالبان از آنسوی دیورند یک استراتیژی  خونین و رسوای است که دیگر زمان برای کتمان واقعیت ها و خواست  های دو کشور « امریکا – پاکستان»در افغانستان و منطقه فرصتی  را به انها نمی بینند تا مردم افغانستان  منطقه و جهان را  گول خورده محاسبه نمایند . 

بیداری  مردمان آسیا را کشور های غربی منجمله اعضای ناتو  همانند  خواب مردمان شان نباید محاسبه داشت . که فریبنده و خونبار برای انسانهای بشر و بقای کره خاکی   و نابودی حتمی ارزش های انسانی رادر یک جنگ خانمانسوز جهانی دیگری به همراه خواهد داشت .

 دیدیم که آغاز و ختم جنگ سرد بنام اشغال افغانستان و نجات اسلام و آزادی راه اندازی گردید که نتیجه  و دست آورد آن پدیده طالبانیزم  انتحاری و گسترش ترویزم تولید وترافیک مواد مخدر وصدور بنیاد گرایان وطالبان به کشورهای مختلف جهان که منابع سرشارطبیعی « نفت و گاز» دارند و برای امریکا و ناتو دارای ارزش خوب تمویل کننده ضروریات ما بعد شان در این کشور ها باشد که خود میدانیم از یوگوسلاویا  افغانستان و عراق سرچشمه استحصال این اهداف آغاز گردیدو اکنون در اوکراین روبه ذوال دیده میشود. ادامه جنگ های مصیبت بار برمردم افغانستان ادامه استراتیژی امریکا در منطقه و جهان به منظور رسیدن به اهدافی است که امروز آفتابی گردیده است .

اکنون زمان آن رسیده است که تشخیص عام مردم ما در آغاز و ادامه بازی استراتیژی امریکا و متحدین شان در حمایت و گسترش بنیاد گرایان اسلامی به عنواین مختلف آن که هدف شکست و در انزوا قرار دادن رقبای منطقوی و بین المللی شان بود اشکارا میباشد و مرحله سقوط این امپراتوری خونین قوس نزولی خویش را می پیماید و چرخش های سیاسی و تغیرات متعدد بین المللی  بیان این واقعیت است که جهان بسوی نظام دو قطبی شدنش مسیر یافته است .

 مردم افغانستان با گذار ار مراحل دشوار و تحمیلی ء اگر مالک یک کشور ویران و نظام سرگردان و محتاج به بیگانه میباشد اما دارای تصمیم و اراده راسخ  به منظوررهایی از یوغ  بیگانه هارا پیش قراول همه پیروزی های خویش می دانند که اشتراک وسیع مردم ما درانتخابات  که سرتا سرکشور با موجودیت تبلیغات و تهدیدات گوناگون دشمنان به ظاهر دوست ما و همسایه ناخلف و کاذب شان  برای انتخاب نظام آینده کشوری شان به  محلات رای دهی رفتندو ثابت نمودند که جنگ و مصیبت را نمی خواهند بالای شان حتمی و تحمیلی باشد . فرزندان  افغان در قوت های مسلح شان چون اردو پولیس و امنیت ملی شهامت نمودند و با حمایت مردم شان تامین امنیت کشوری شان را نمودند که بیان واقعی رسیدن به ارمان ملی  وحدت و نجات حتمی خانه همگانی شان « افغانستان واحد » مدافعان ملی شان را داشته و خواهند داشت و دیگر به نیروی بیگانه و دکتی آنها در امر ملی ما ضرورتی دیده نمی شود . 

 شکست نیروهای حمایتی و تسلحاتی بین المللی و منطقوی  طالبان در دوطرف دیورند را اشتراک وسیع مردم افغانستان هم از زنان و مردان  جوانان و حامیان برگشت ثبات بدون نقش و فشار بیگانه ها بر نظام سازی در سرنوشت ملی شان  در این اشتراک همگانی  در انتخبابات ۱۶ حمل  امر حتمی ساخت . 

 دور از امکان نیست تا درآینده دشمنان ملی و آرامش  مردم افغانستان دست به آشوب و نا امنی های درزمینه برهم خوردن فضای تصمیم و اراده ملی ما نزنند و تحریکات و شایعاتی را درزمینه نتایج موثر و سرنوشت ساز برای نظام سازی در کشور مارا روی دست نداشته باشد اما نوید خوب برای مردم ما از نتایج این انتخابات این است که عاقبت مردم ما تشخیص نمودند که دوست و دشمن شان کی ها بودند و هستند که به دوستی و چرب زبانی آمدند و به  ناکامی و سر افگنی میروند و این که نیروهای نظامی و تحت حمایت شان « طالبان » را به کدام سرزمین دیگری متوطن خواهند نمود الغیب عندالله . 

 اما مردم ما دانستند که مسول آغاز و ادامه بحران و برادر کشی در کشور شان کیست حضور گسترده مردم بدون اسلحه اما با قوت اراده ملی شان تشخیص کردندو بزرگترین پیروزی شان را کسب نمودند.  

هرجا که شب رخت ببند د سحر آید.

دنبال سحر شب رسد و شب به سر آید .

هر شب چو بیاید به نظر جلوه کند دوش.

در اصل چنین نسیت  چنین در نظر آید .

هر چیز گر آغاز شود خاتمه یابد .

هر « خاتمه »  « آغاز »  و بشکل دیگر آید .

تعغیر جهان اصل حلول است و تکامل  .

خواهیم و نخواهیم  به هر حال بر آید .

گر نفی شود سلسله منطق هستی .

شر آیدو بی نظمی نسل بشر آید .

نافی قوانین تکامل نتوان شد

هر جهد درین راه وجهت بی ثمر آید .

سنجر غفاری

مسکو ۱۶خمل ۱۳۹۳ 

۵ اپریل ۲۰۱۴   

 

 


بالا
 
بازگشت