هدايت حبيب

 

رسانه ها از کشته شدن رهبر شاخه ی خراسان داعش در افغانستان خبر دادند

خوانندگان گرامی! طوری که شما آگاهی حاصل نموديد؛ رسانه های پاکستان خبر دادند، که ثناءالله غفاری، مشهور به «شهاب المهاجر» رهبر شاخه ی خراسان داعش در ولایت کنر افغانستان کشته شده است. رسانه های پاکستانی با انتشار خبر کشته شدن رهبر داعش خراسان در افغانستان، نوشته اند، که ثناءالله غفاری در حمله ماه جدی پارسال در سفارت پاکستان در کابل دست داشت.

با این حال، رسانه های پاکستان در مورد اینکه رهبر شاخه خراسان داعش چگونه، چه زمانی و توسط چه کسانی کشته شده است، جزئیات آن را نداده اند. مقامات پاکستان و طالبان افغانستان تاکنون در این باره تا کنون هيچ گونه اظهار نظری نکرده اند.

درحالیکه فرید دهقان، سخنگوی فرماندهی پولیس طالبان در کنر گفت که در چند روز گذشته در این ولایت هیچ عملیاتی علیه داعش انجام نشده است؛ اما منابع از میان طالبان گفتند که این گروه چندی پیش علیه داعش در کنر عملیات کرده که در اثر آن چند پیکارجوی داعشی کشته شده اند. این منابع گفتند که در میان کشته شدگان داعش، شهاب المهاجر نبود.

ثناءالله غفاری در دسامبر سال ۲۰۲۱ از سوی سازمان ملل و اتحادیه اروپا به عنوان يک «تروریست جهانی» معرفی شد. در سال ۱۴۰۰، وزارت خارجه امریکا برای اطلاعاتی که منجر به دستگیری یا شناسایی محل اختفای شهاب المهاجر، رهبر گروه داعش خراسان شود، ۱۰ میلیون دالر جایزه تعیین کرده بود. طبق اطلاعات وزارت خارجه امریکا، ثناءالله غفاری که ۲۹ ساله بود، مسئولیت رهبری شاخه خراسان داعش را به عهده داشت.

با این حال، رسانه های پاکستانی نوشتند، که غفاری رهبری شماری از حملات داعش در ایران، اوزبیکستان، تاجیکستان و پاکستان را نیز به عهده داشته است. وزارت خارجه امریکا گفته بود که او «مسئول تمام حملات داعش در افغانستان است

دربیش از بیست ماه حاکمیت طالبان در افغانستان، داعش حملات متعددی را علیه شهروندان افغانستان انجام داده است. گروه داعش همچنین مسئولیت برخی حملات انفجاری علیه طالبان را نیز به عهده گرفته است.

برخی منابع محلی به افغانستان اینترنشنال گفته بودند که ثناءالله غفاری در روستایی بین ولسوالی شکردره و میربچه‌کوت ولایت کابل زندگی میکرد. منابع گفتند که او همچنین در دانشگاه کابل دانشجو بود.

رسانه های پاکستانی همچنین یک کارت هویت منسوب به ثناءالله غفاری را منتشر کردهاند که در آن او وابسته به «گارد خاص معاون اول ریاست جمهوری افغانستان» در سال ۱۳۹۸ معرفی شده است.

اگر نگاهی کوتا به تاريخ صد سال سپری شده ی جهان و کشور مان نماييم: پس از تجزيه ی نيم قاره ی هند و تشکيل دولتی به نام پاکستان؛ بويژه بعد از ختم جنگ جهانی دوم؛ انگليس ها و امريکايی ها بخاطر جلوگيری از توسعه ی سيستم جهانی سوسياليسم و مبارزه برضد اتحاد شوروی؛ بوسيله ی سه فابريکه بزرگ چوچه کشی (سی . آی. ای ـ ام . آی. 6 ـ آی. اس. آی) هزاران مدرسه دينی ديوبندی را در پاکستان ايجاد کردند؛ دردهه هشتاد ميلادی با ايجاد تنظيم های جهادی ـ القاعده ـ جهش المسلمين ـ سپاه صحابه و انصار الله و اخيراً طالبان، تعداد اين مدارس را برای شعله ورساختن هرچه بيشتر جنگ غارتگرانه درافغانستان ده مرتبه ازدياد بخشيده افغانستان را به جهنم روی زمين تبديل کردند. پس از اشغال افغانستان و عراق، و آغاز حمله بر دولت های مستقل ليبی و سوريه؛ دراوج " بهار عربی(!) ـ انقلاب های نارنجی ـ گلابی(!) ... اين سه فاريکه انسان کشی کالای ديگری را به نام داعش وارد بازار جنگ و غارتگری نمودند. هر زمانی که برنامه های اين دوکشور و متحدين آنان نتيجه دلخواه را ببار نياورد نام سازمان ها را تغيير داده و اعلان مرگ رهبران آنان را انتشار داده اند.

تا زمانی که گروه دهشت افگنی به نام القاده در افغانستان برضد دولت جمهوری افغانستان و مردم آن در کنار حکمتيار و سياف می جنگيد اسامه بن لادن نورچشم و يک شريک با اعتبار ايالات متحده امريکا و انگليس بود؛ اما همين که تنظيم های جهادی و پس از بی کاره شدن آنها طالبان شرکت يونيکال امريکا و دلتای عربستان توسط آی اس آی پاکستان به افغانستان آمدند و وظيفه محوله را خوب انجام داده نتوانستند؛ تصميم برکناری آنها را اتخاذ و پس از اشغال افغانستان اعلان کردند که اسامه بن لادن رهبر القاعده را در ايبت آباد پاکستان کشتند؛ اما کسی نه جسد اورا ديد ونه محل دفن اش را. همينگونه مدتی پس ازاشغال افغانستان خبر مرگ ملا محمد عمر را اعلان نمودند؛ اما از مراسم جنازه و ترحيم و تدفين وی هيچ گونه اسنادی منتشر نشد.

به همين منوال، بعد از شکست برنامه امريکا و انگليس و پيمان ناتو در عراق و سوريه؛ اعلان کشتن ايمن الظواهری رهبر دوم القاعده را در شهر کابل با آب و تاب منتشر کردند؛ اما جسد وی هم نه کالبد شناسی شد نه، جنازه اش ديده شد و نه حتا محل دفن وی.

حالا که ايالات متحده امريکا و متحدين غربی اش پس از سرافگندگی بيست ساله درافغانستان واين که جنگ را دراوکراين نيز باخته اند؛ درجريان انتخابات امريکا بخاطر اغوای اذهان مردم، آقای جوبايدن دستور نشر خبر مرگ يک گماشته ی ديگرش به نام ثناالله غفاری را تحت عنوان رهبر شاخه خراسان داعش از طريق رسانه های پاکستان منتشر می نمايد.

اما از اعزام هزاران تروريست ازميان همين باند گروپ های جنايت پيشه ی ذکرشده در ولايات شمال افغانستان، بشمول طالبان پاکستان و تروريست های ايغور ـ ازبيک و تاجيک، بخاطر ايجاد جبهه جنگ ديگر با جمهوری فدراتيف روسيه و باز کردن را به آسيای ميانه هيچ حرفی نمی گويند.

آقای بايدن : به هر رنگی که خواهی جامه پوشی ـ من از طرزی خرامت می شناسم

 

 

  


بالا
 
بازگشت