قرتک و جرتک

دوستان عزیز.

ایجاد نهاد جدید سیاسی بنام ( جبهه ملی )، یک گام بسا بزرگی درین مقطع احساس تاریخ افغانستان بوده و از منظر روشنفکران ترقیخواه و صلح دوست و تمدن پذیر افغانستان، این اقدام نیک فرزندان شرافتمند ما یک گام فرا ملی و استوار با اراده ملی تلقی گردیده و ایجاد این نهاد دوران ساز را برای همه ای ملت و مردم رنجکشیده خود، ما گروهی از روشنفکران ترفیخواه و عدالت جو تبریک میگویم.

- لویه جرگه: یک سنت قبیله وی بوده که درین اواخر اعتبار خود را در بین ترقیخواهان و روشنفکران متمدن و عدالتخواه، از دست داده است.

- رفراندم ( نظر خواهی و یا نظر سنجی عامه ): یک عمل مترقی- مدنی درین جهان متمدن بشما میرود و استواربا ارزشهای دموکراسی واقعیی میباشد.

تغییر نظام سیاسی از راه مسالمت آمیز و رفراندم ( نظر خواهی و یا نظر سنجی عامه ) در کشور بلا کشیده افغانستان یک امر حتمیست. مردم رنجکشیده افغانستان بعد از این اعتماد خود به فرد را بکلی از دست داده اند و دیگر نمیخواهند که سرنوشت خودشان و وطن آبایی شان بدست یک شخص ( فرد ) با صلاحیتهای نا محدود باشد.

نظام پارلمانی یک نظام دموکراتیزه شده و لیبرالیزه شده ای در یک جامعه اجتماعی به شمار میرود.

در نظام پارلمانی، « پارلمان عالی ملی » عالیترین ارگان مقننه و مفتشه در سطح کشور بحساب میرود.

در نظام پارلمانی، « پارلمان عالی ملی »  صلاحیت کنترول تمام ساختار سیاسی - و اداری کشور را دارا میباشد.

 

نظام  پارلمانی با ارزشهای عدالت اجتماعی و ا صول دموکراسی واقعی استوار میبا شد. که در آن هیچ یک نه احساس مهتری میکند و نه احساس کهتری  وهمه ملیت ها و اقوام با هم برادری کشور در ساختارش سهم مساوی میدا شته باشند، و ایشان با عملکردها و کار کردهای مؤثری خود توانایی این را پیدا کرده میتوانند که تا بتوا نند کشور عزیز خود را از این بحران سیا سی و اجتماعی و اقتصادی نجات دهند، و حاکمیت در نظام پارلمانی:  حاکمیت مرد می ( مردم سالاری ) میبا شد. « نه مربوط و منوط به یک قوم و یا ملیت و یا  سمت. که البته این شیوه تمامیت خاک وحراست از استقلال سیا سی کشور را  بمخاطره قرا ر میدهد، و رویای افغانستان بزرگ را تحقق  ناپذیر میسازد ».

رئیس دولت بعنوان یک نماینده سیاسی مردم در بیرون از مرز بوده و در داخل کشور بعنوان خدمتگار و خدمت کننده به مردم و وطن خود میباشد و نه بعنوان یک آمر و یا رهبر. اینکه شما دوست عزیز آقای کرزی با دخالت تان قانون اساسی کشور را به نفع خود تغییر دادید و بعدا ً توشح از جانب شما شد و بعدا ً شما در انتخابات با حیله و تقلب به رای نه چندان اکثریت مؤفق به قبضه ای قدرت سیاسی در کشور ستمدیده افغانستان گردیدید. این معنی آنرا ندارد که همه مردم و قشر روشنفکر  شرافتمند وطن دست زیر دست گذاشته اند و به تماشای  سناریوهای قبلا ً آماده شده از سوی دوستان خارجی شما که شما را بعنوان هیرو قبول دارند،  بعنوان تماشاچی نسشته اند. این قشر با شما دست اندر کار نبوده اند و ایشان درین سالهای متمادییکه شما خود را رهبر تلقی میکنید و نه خدمتگار به مردم، از عدم عملکردها و کارکردهای شما، هم مردم و هم روشنفکران واقعاً که خسته شده اند. شما کشور را بسوی انزوا میکشید. هر روز فرزند ان پاک وطن قربانی پلانهای کاری نا متجانس شما میشوند و هر روز درد خانواده ها افزونتر میشود و تقلیلی در رنج و درد خانواده ها دیده نمیشود. هشتاد در صد مردم در خط فقر قرار دارند. ثبات سیاسی - اقتصادی وجود ندارد. فساد در ادارات دولتی به اوج خود رسیده است. مردم بسوی فقر و بدبختی عملا ً سوق داده میشود. پدیده ارتجاعی زبان ستیزی و ملیت ستیزی از سوی دولت پشتیبانی میشود. شخصیتهای مجرب و حرفوی از کار دولتی برکنار میشوند و جایشان را اشخاص بیکفایت و با داشتن تعلقات قومی،  پُر میکنند. تجارت و قاچاق  مواد مخدر در انحصار اقارب و خویشاوندان رجال  دولت شده نه اینکه با این پدیده مبارزه شود.  شما عامل صد ها مصایب دیگر به مردم و به وطن هم هستید.  

 

 

اینکه شما انگشت انتقاد خود را به آدرس جبهه ملی دراز کرده اید که گویا ایشان میخواهند مرزهای افغانستان را رسمیت بدهند و افغانستان را فدرالی بسازند. این افسانه را از کجا بدست آورده اید. آیا شما واقف نیستید که این موضوع احساس ملی ( خط مردهً دیورند )، تصمیم تاریخی ملت افغانستان است؟ و ملت افغانستان میخواهد که این قضیه مرده از راه مسالمت آمیز  سیاسی و چند جانبه حل گردد و این حق را نه شخص شما دارد و نه جبهه ملی جدیدلاحداث. خواهش اینست که توسل به عوامفریبی و اغوا مردم نکنید. مردم و ملت ما آگاه هستند و سرنوشت خود را خودشان میخواهند که تعیین کنند

پس این قرتک و جرتک شما برای چی؟

 مؤفق و بهروز باشید.

مخلص شما: تمساح- تمساح یگانه حیوانیست که تنها به پیش در حرکت است و به عقب حرکت کرده نمیتواند.

انجنییر نجیب الله احمدی ملی یار.

شخصیت های ذیل؟ تاکنون با ایجاد جبهه ملی مخالفت نموده اند

 

 

 

 

 

 

 


بالا
 
بازگشت