محمد ناصر کوشان

 

انتخابات یک پدیده غربی؟!

 

 

 

طالبان و افراطیان اسلامی در مواقع مختلف از تربیونهای مختلف وانمود ساخته اند که انتخابات یک پدیده غربی بوده که هیچ اساس دینی نداشته ، بناء وجیبه دینی خود میدانند تا پروسه تدویر این نمای ملی را اخلال نمایند و مردم را از دادن حق رأی شان محروم نمایند.

 

سوال اینجاست که آیا واقعا تدویر انتخابات در جوامع اسلامی خلاف اساسات دین مبین اسلام بوده و یا اینکه در مورد فوق تعبیر سوء صورت گرفته است. و از طرف دیگر آیا باید همواره در ملل اسلامی حکومت های خودکامه و توتالیته حکمروایی نمایند و طبق سلیقه های شخصی خویش پروسه های ملی را با شعارهای فریب کارانه خلاف شریعت اسلامی ممنوع قرار داده و در ضد آن قد علم نمایند که این تعبیرات سوء در واقع چهره اصلی اسلام را نزد غرب وارونه جلوه داده و اساسات اصیل دینی ما را خطشه پذیر میسازد.

 

در جواب باید گفت که دین مقدس اسلام در طول تاریخ درخشان خویش نسبت به هر کیش مطرح جهان مؤافق به ارزشهای می باشد که در آن خواست اکثریت مردم انعکاس می یابد. چنانچه در صدر اسلام حین تعین خلیفه اسلامی بعیت مسلمانان با آنها حتمی بوده و بدون رضایت اکثریت جامعه اسلامی خلیفه اسلامی نمی توانست زمام امور را در دست گیرد که انتخابات بذات خود شبیه آن میباشد زیرا ذریعه انتخابات مردمی است که شخص کارفهم و متعهد برای یک مسؤلیت بزرگ ملی برگزیده میشود پس چه واقع شد که اصول دینی ما که به اعتقاد همه ما غیر قابل تغیر میباشد بعد از 14 قرن از طرف یکعده عناصر مشکوک افراطی مورد دست برد قرار گرفته و پروسه های ملی چون تدویر انتخابات را پدیده غربی تلقی کرده و آنرا مردود می شمارند.

 

متأسفانه بعلت پائین بودن سطح تعلیم در خطهء ما اکثریت از جوانان و حتی در بعضی موارد اطفال در دام این نهاد های افراطی افتیده و بعدا تعالیم دینی تعریف شده خود آنها برای آنها تدریس شده که اساس آنرا نفرت و جهل تشکیل داده و ارزشهای تعقل فکری سالم چون حق انتخاب زعیم و رعایت حقوق بشر در آن وجود ندارد ، پس چگونه میتوان از چنین افراد توقع احترام به ارزشهای ملی را داشت.

 

این نهاد های مشکوک افراطی پی برده اند که در صورت اشتراک دریک انتخابات مردمی به صورت مطلق شکست خورده و روشهای تشدد آمیز آنها مورد قبول جامعه ما نمی باشد ازینرو دین اسلام را برای اهداف خویش وسیله قرار داده و پروسه های ملی مردمی چون انتخابات را در مغایرت با اساسات اسلامی تلقی کرده و در صدد اخلال آن می باشند.

 

به قلم محمد ناصر "کوشان"

ایالات متحده امریکا

 

 

 


بالا
بازگشت