میم - محشور

 

پاکستان :

 

     مجرم متکرریکه  باید اعدام شود 

 

        در سیستم جنایی و قضایی اغلب کشور ها منجمله  افغانستان پیش از مجاهدین ، هرگاه مرتکبین جنایت هایی چون قتل ، راهگیری مسلحانه و همانند اینها در زندان بار دوم ویا سوم دست به جنایت میزدند آنها را در محضر عام به دار میزدند ویا تیر باران میکردند ،  تا آن منبع شرازبین رفته و دیگران عبرت بگیرند .

        سوگمندانه که درسده ی گذشته وسده ی روان ، برخی کشورهاو رژیم ها پیگیرانه ، دست به کنش های جنایتکارانه میزنند  که  اسباب تباهی  وبربادی کتله های انسانی و حتا کشور هارا بار میاورند ،  ازینرو  باید تدبیر درخور ،  برایشان رویدست گرفته شود . 

        کسانیکه رویداد های منطقه را دنبال کرده و آگاهی از تاریخ  کم  سال پاکستان دارند با این باور همنوا خواهند بود که این کشور با پیدایش خود جنگ ، تجاوز ، دسیسه وبحران مستدام را درین گوشه ی دنیا نه تنها میآفریند بلکه آنرا پیگیرانه  دامن میزند ،  تو گویی موجودیتش بسته به جنگ و بحران است . 

    براه انداختن سه جنگ با مردم و سرزمین صلحدوست هندوستان ،  که  فرجامین جنگ آن سبب پارچه شدن خود جنگ افروز و تشکیل کشور بنگلا دیش در بنگال  خاوری گردید ، ذوالفقارعلی  بوتو در مقر سازمان ملل متحد در حالیکه اشک میریخت و از رهبری دولت هند مینا لید ، خواهان ختم جنگیکه خود رژیم نظامی پاکستان ،  آنرا آغاز کرده بود ، گردید .

 درین وقت بانو ا ند هیرا گاندهی فرزانه زن خاور زمین رهبر کشور هند بود .

          چهل سال مستدام  دست درازی و تجاوز بدون ایست ( بلاوقفه ) به خاک افغانها ، در آغوش گرفتن هرآنکه با دولت های افغانستان مخالفت و دشمنی میورزید یا میورزد  . ایجاد ،تربیه ومسلح ساختن گروپ های تروریستی وصدور پیگیرانه ی آن ها  به خاک افغانها وسر انجام اعلان سرزمین افغانستان به مثابه عمق سترا تژیک خویش ، نمونه های روشن و انکار ناپذیر سیاست های جنایت کارانه ی پاکستان در قبال افغانستان میباشد . 

واما پس ازآنکه در نتیجه ی سیاست های مغرضانه ی ایالات متحده و چین و با استفاده از ثروت های حاصله از خون مردم افغانستان در دهه ی هشتاد ، به جنگ افزار هسته یی دست یافت , این کنش های جنایتکارانه ژرف و پهنای خطر ناک تر به خود گرفته است .  که دهشت ناک ترین آنها حملات خونینی علیه اهدافی در هند میباشد که کاملا تروریستی وانتقام جویانه بوده است . حمله ی تروریستی چند سال پیش بر پارلمان هند ، حمله ی دهشت افگنانه  ی دوسا ل پیش بر اهدافی در ممبی و  ...  که اگر جانب هند خود دارانه و مدبرانه واکنش نشان نمیداد  ، نتایج خطر ناکی در بر میداشت  . بخاطریکه دو طرف باهم دشمن ،  دارای جنگ افزار هسته یی میباشند .

    پاکستان بمثابه  مجرم متکرر به اینها بسنده نکرده  ،  فتنه گرانه ، ماجرا جویانه و عاقبت نه سنجانه در داخل خاک افغانستان نیز بر اهدافی ,  مانند سفارت جمهوری هند در کابل ، متخصصین و کار مندان هندی و اخیرا  بر اقا متگاهای دکتران هندی در شهر نو کابل حمله کرده است (( گرچه در ظاهر مخالفین دولت افغانستان مسوو لیت حملات را بر عهده گرفته اند  ولی هر انسان آگاه میداند که بدون  رهنمایی و سازماندهی حلقات ماجراجوی پاکستانی ،  در راس  ,,آی  . اس . آی,,  گروپ های مخالف دولت توانایی براه اندازی همچو حملات را ندارند     .  ((   خوشنما تر اینکه در همین روز حمله  بر اقامتگاهای دکتران هندی ،  ملاقات و مذاکرات بین دو کشور پس از دو سال از سر گرفته میشد  .

 پهنا و ژرفای دشمنی با افغانها ازین هم گمان زنی شده میتواند که هرگاهیکه روزنه ی کوچکی در جهت گفتو گو های بین طرف های جنگ در  افغانستان نمایان میگردد ، مقامات معلوم الحال در پاکستان توطیه گرانه آن روزنه را کور میکنند .  نمونه ی  روشن آن همین دستگیریهای رهبران طالبان از طرف آی .اس . آی . پاکستان ، در شهر کراچی میباشد . درین اقدام  ، پاکستان محیلانه و مزورانه ظاهرا کوشیده است که اقدامش را  حرکتی در جهت سرکوبی مخالفین دولت افغانستان جلوه دهد و لی در حقیقت این کنش بر عکس آنست ، بدین معنی که نخست از همه این اقدام بیوقت است و دودیگر اینکه پاکستان به هدف جلو گیری از صلح  ، به د ستگیری اشخاصی پرداخته است که در داخل گروپ طا لبان به صلح و مذاکره تمایل نشان داده اند .

  موجز اینکه رژیم های پوشالی پاکستان ،  بویژه اردو ، و در اردو هم دستگاه جهنمی آی . اس . آی .همانند مجرمین متکرر اصلاح ناپذیر میباشند که باید تدبیر ی برای آن  ها سنجیده شود که ازین بیشتر اسباب تشنج و بحران منطقه و جهان را بار نیاورند .

 ناگفته نگذریم که نخست از همه نیش هسته یی این مار زهر آگین کشیده شود و پس ازان سرش چکیده شود . واین وظیفه ی  همان مار گیرانیست که این مار را با نیش هسته یی مجهز ساخته اند .

نباید فراموش کرد که  گذاشتن  بیش ازین جنگ افزار هسته یی دردسترس دولتیکه علاوه بر بی ثباتی دایم خطر افتادن قدرت بدست افراطیون و بنیاد گراها آنرا تهدید به سقوط  میکند ، به بازی گرفتن صلح در منطقه و جهانست . 

 

 


بالا
 
بازگشت