سید موسی عثمان هستی

 

 

سید موسی  عثمان هستی

 

 

ملت بی خبرو

 پارلمان دهل زنان

در بین این  قماش

دزدان  وخاینان

مخالف باملت خود و

با هر آنکه نامش انسان

 نوکردزد دان

سرخیل غداران

 قانونی درپارلمان

رای برده دزد ورهزنان

ملت زبان لال وحیران

افسوس به این ملت بی خبر

که برخود نه نام ماند ونه نشان

همه نشان درسینه بی وجدان

"میرعبدالرحیم عزیز"

حقیقت ها را

کرد افشاوبیان

مرگ به قبایل پرستان و

خراسان پرستان

زنده باد لشکرآزادگان

که نه مزدوراین است و

نه ازآن

بیرقش ازسی ویک سال است

ازدوراست نمایان

در پنجشیرو کاپیسا وپروان

سردستۀ این شیرمردان

شهید پهلون احمد جان

 قهرمان

مشهوردرهفت اقلیم جهان

کشتۀ دست "بز" دلان

قاتل اش

روسیاه درتاریخ معاصر

افغانستان

 

"حيوانات درطویله ملت" این بارچه خواهندکرد؟

 

مجلس عمومی ولسی جرگهء افغانستان به روز شنبه در ظاهربخاطر فریب ملت مظلوم افغانستان  در قسمت رای دادن سخت گیری کردند. بعدا معلوم شد که آنها به خاین ترین افراد کابینه یعنی گاو سر گاو میش شاهزاده گفته ، به آن وزرای پیشنهادی کابینه رای دادند که ملت شریف افغانستان گمان نمی کرد که از زیر پلو ملی می برآید.  حتی چند سال قبل یکی ازين وزرا توسط همین شورای قلابی  ، توسط همين فاشیستان وتگماران فاشیست مذهبی از پست وزارت  رانده شده بود.  ولی این بار در اثر فشار مارگیران سیاست ، ماران داخل شورا سر برخاک پای شعبده بازان سیاست گذاشتند،  تف قبلی خودرا از روی خاک کثافت سیاست  دوباره با بی شرمی لیسیدند و بکسی که  قبلاً  رای اعتماد نداده بودنددر بین هفت وزیر رای اعتماد دادند.  وبهانه رای دهندگان این است که در افغانستان قحط الرجالی آمده است ، واز طرف دیگر آن قدر جنایت زیاد شده  که ملت به کفن کش قدیم محتاج شده  است و بنابران ما احتیاج ملت را در نظر گرفته ، در جمله هفت وزیر برنده ، به این آقا نيزرای اعتماد دادیم .

پس ازجرو بحث های متعدد، 232 تن از وکلای در مجلس جمع شدند.  در روز رای دهی به وزرا ،  غدار بزرگ وشیطان دیپلوم دار استاد ربانی  درشورای غداران  دیده نمی شد واز جمله غایبین مانند خانم ملالی بود . جای تعجب دراينجاست که در مدت چهار ساله دورهٌ اين شورا همین تعداد  دلقکان دورهم جمع نشده بودند که این هم قابل سوال است  و اين به طور واضح دلالت برمزدوری وفرمان برداری این خاینین  مینمايد.

دلقکان شورا که در ظاهر از مردم نمایندگی می کردند دور هم جمع شده بودند ، در لابلای رای دادن با یکدیگر شوخی می کردند ، با یکدیگر صمیمیت نشان می دادند ،  به 24 وزیر پیشنهادی کابینه جدید دولت استعماری کرزی که بعد از زد وبند های یکنیم ماهه به شورا فرستاده شده بودندرای دادند. گرچه قابل پیش بینی بود که این هفت نفری که رای اعتماد گرفتند صد درصد موفق به گرفتن رای می شوند که بعد از شمارش آرا اين پیشبینی درست از آب بدر آمد ،   و اين وزرا توانستند آرای لازم رابه دست آورند. طوريکه قبلا دریک نوشته قبلی خود گفته بودم ، آنان از طرف امريکا و شخص وزیر دفاع امریکا حمایت می شوند وشورا مجبور بود که به این وزرا رای بدهند. همان طوريکه من گفته بودم همان طورهم شد، بینی های بریده بازهم بریده شد.

اما 17 تن از وزرای پیشنهادی کابینهء جدید، مورد تایید نماینده گان مردم! در ولسی جرگه قرار نگرفتند.

پس از پيروزی هفت وزیر و رد هفده وزیر ، کرزی بدون اینکه دست و پاچه شود ،طی فرمانی ازشورای قلابی خواست تا زمان معرفی تعداد باقيمانده اعضای کابینه و تکمیلی اعضای حکومت در شورا به کارش ادامه داده ، از رخصتی زمستانی استفاده نکنند.

طوريکه گفته می شود، رییس جمهور اکنون وعده داده است تا به زودترین فرصت اعضای باقی مانده کابینه را به مجلس معرفی نمايد. قبلاً نيز وعده داده بود که به زودی کابينه اش را به پارلمان  معرفی کند ولی نظر به تعهداتی که در قبال بعضی اشخاص و افراد داشت ، نتوانست پست های وزارت های کلیدی وغیر کلیدی  به آسانی بين شرکا تقسیم نمايد و به نتيجه برسد . وی بعد از یکنیم ماه  و پس ازچانه زنی ها ، مشوره ها  ، رایزنی ها ، شنیدن فرمایش ها و پیشنهادهای دوستان موفق شد تا یک کابینه بد نام وشکست خورده را بنام متخصصین جهت  اخذ رای اعتماد آماده سازد و  آنرا به سر کردگی مارشال فروخته شده به شورا بفرستد.  اما این بارحامد جان بگفته عبدالاحد خان کرزی در مدت خیلی کم وعده داده است، تا به معرفی  هژده وزیر بپردازد.

 افرادی در پست های کليدی  که مورد نظر کرزی واستعمارگران افغانستان است ، .در قسمت مزدوری وفرمان برداری  شان شکی نيست ، و از کوره های دستگاه های جاسوسی موفقانه بدرآمده اند  ، امتحان خوبی به باداران خود داده اند، با حصول رای اعتماد از پارلمان موفق برآمدند.  آنها اين  وزارت های کليدی مورد نظرباداران خودرا که ارزش سیاسی به استعمارگران دارد ، به مزدوران شان تقسيم کردند. بجز وزارت خارجه ، تقسيم چند وزارت و چند پست غير کليدی  باقيمانده خيلیها قابل تشویش نمی باشد.

برخی ازدلقکان که با غروفش در پارلمان خودرا مثل فیل مرغ  می پندانند و در زیر دل دهلک می زنند ، هدف شان این است که یا خودشان ، یا یکی از اعضای فامیل شان ويا کسانی را که در نظر دارند بايد به عنوان وزیر انتخاب شوند . تعدادی هم در نظر دارند  ، بخاطر دوباره  وکیل شدن وبه پارلمان راه يافتن  از کرزی تعهد بگيرد که در زمينه وی را کمک نمايد.  کرزی بايد درانتخابات  سال آینده ، با زور وتقلب ، پای پرخینه وکیل صاحب را به پارلمان باز گرداند . و در صورت عدم  اين توافقات ممکن تعدادی از دادن رای اعتماد به وزیران تازه معرفی شده خود داری کنند .

بدون شک همه ميدانند که  بدون امتیاز سیاسی ومالی هفده وزیر پیشنهاد شده که به همراه وزیر خاجه هژده وزیر می شود ، امکان پذير نخواهد بود. و درانتظارسرمه چشم تا عید دلخواه شورا بنام تعطیل زمستانی  همه بی سر نوشت باقی می ماند  وحاجی مورد نظر را در کعبه پیداکردن کار آسانی نیست . 

 چنين بنظر ميرسد که کرزی  نتوانسته بود از خواست هم پیمانان خود سر کشی کند واستعمار گران هم در یک تنگنای سیاسی قرار گرفته بودند. هدف شان آن هفت وزیر مورد نظر شان بود که رای اعتماد بگیرند، بقیه که  اگر رای نگیرد کرزی می تواند به این بهانه از زیر فشار متحدین خود رها شود.  بار ديگرکابینه دلخواه خود به میل خود واستعمار گران  ساخته جهت رای به شورای قلابی که نقش مزدوررا دارند ، خودهد  فرستاد. در طول چهارسال عمر پارلمان دست نشانده ، شامل تفنگسالار وفاشیست سالار مذهبی که کمونستها ، شاه پرست ها وداود پرست ها در بین شان گره خورده هیچ گاهی در بین شان چنین همسویی و هماهنگی دیده نشده بود .  آنهااین بار نشان دادند که با وجود اختلاف زبانی ، منطقوی ، نژادی ، مذهبی ودینی  جلو این خاینین ، مزدوران اجنبی زیر پای استعمار گران است . و آنها به دستور باداران شان هر کاری را  انجام ميدهند.

اگر آنها به وزرای باقيمانده رای بدهند ویا ندهند ،شایستگی وهم بستگی پارلمان را نشان نمی دهد.  اگر این دلقکان ازآزادی برخوردار می بودند  وتعهدی که در برابر ملت افغانستان کرده بودند به یکتعداد وزرای  نسبتا خوب رای می دادند نه برای این هفت نفری که  سیاهی شان از دور دردرون سیا دیده می شود.  چور وچپاول ، مزدوری ،جاسوسی وفرمان برداری از استعمارگران اين انسانهای سياروشن تر از خورشید است . آنها نباید به هفت خاین شناخته شده  رای می دادند. در حالیکه در بین وکلا اختلافات زيادی در مدت چهار سال دیده می شد ، ولی دربرابر اين هفت خاین وطن فروش هیچ نوع اختلافات بین شان دیده نشد.  اين بارفاشیست های  قبلیوی خراسانی ، مذهبی  با اطاعت از دستگاه های جاسوسی واستعمارگران همه سر تسليم و تعظيم نهادند ،   بی شرمانه  به جنایتکار تاریخی  که وزیران کلیدی و اساسی وزارت های دولت کرزی است ،رای اعتماد دادند. آنها حقوق ملت را مدنظر نگرفتند ، به کسانیکه ملت آنها را تجربه کرده بود، وبحیث خاین می شناختند رای دادند.  آنها خواستند بر سر زخم ملت افغانستان نمک پاش بدهند.

 سیاست بخاطر دست داشتن  استعمار گران در سر زمین ما آن قدر پیچیده شده است و سرهم گره خورده است که دندان سیاست هم توان باز کردن آن را ندارد.  فلهذا به مشکل می توان توافق نظرویا مخالفت  اعضای پارلمان را در رد یا قبول نامزد وزیران آینده کرزی پیش بینی کرد. چرا که یکتعداد زیاد وزیرانی که پشنهاد می شوند مانند قبل که شما دیدید مانند پسر پیر گیلانی حتی سواد خواندن ونوشتن را ندارند ولی مارگیران که دورکرزی بخاطر منافع خود شان جمع شده اند می توانند به سادگی این ماران را درقظی های مارگیری خود بخاطر شعبده بازی ، بدون چون وچرا  باندازند وبه روز مبادا بیرون کنند . به این اساس نبايد در گرفتن رای  هفده وزیر مشکلی رخ دهد.

 چند روزپیش  نوشتۀ را خواندم که خود نوشته نشان می داد که توسط مرد نامردی نوشته شده است. نویسنده که خودرا در عقب خانم کودن پنهان کرده دستمال گردن خودرا به گردن خانم بی سواد وپکول پرست پيچانده  وخودرا مانند پات زیر پای وی گذاشته است  . عکس مظلومه را در روی صفحه چاب ونام بیچاره خانم که از کوچه این مقاله درعمر نگذشته در سر مقاله نوشته وخواسته که  ازیونس قانونی ، رییس طبیله که در وطن فروشی ، رشوت ، قاچاقبری ، مزدوری به استعمار گران ودولت کابل در بین ملت مشهور است ، تمجيد کند.  مردم ما از دیدن تصاویر چنين اشخاصی درتلویزیون خودداری می کنند تا روی منحوس  یونس قانونی را نبینند.   طوریکه شنیده می شود ، يونس قانونی به دستور ایران ،امریکا ، انگلیس وکانادا  دوباره هفت نفر وزیران سابق که نزد ملت ما شهرت نیک نداشتند نقش کلیدی را در پارلمان پوشالی بازی کرده است. من آن خانمک مظلومه و خیاشنه سالار چاق و چله را از نزدیک می شناسم نه تنها که سواد ندارد، بلکه درزدن حرف روز مره بیچاره هم مشکل دارد . او یگانه چیزی که دارد "وزن " زیاد است و مردم او را بنام خانم خرشو یاد می کنند .

همان طور که ازیونس قانونی یاد کردیم باید در قسمت وزرای کابینه که رای شورای قلابی را بدست آوردند مفصل یاد می کردم.

چون به یک نوشته زیبا سر خوردم   نخواستم چیزی بنویسم نوشته نویسنده چیره دست محترم میر عبدالرحیم  عزیز که محبوبیت وشهرت نیک نویسندگی نزد وطنداران وملت درددیدۀ ما دارد، نوشتۀ آن رابخاطر معلومات بيشترخوانندگان عزیز که در سایت وزین افغانستان آزاد یا آزادافغانستان بنشر رسیده داخل قوس گرفتم در زیرخدمت خوانندگان سایت وزین آریایی تقدیم می شود.

 

( داکترميرعبدالرحيم عزيز

٢٠١٠/۵

كابينۀ جواسيس

شورأی ضد ملی و غير شرافتمند دولت مستعمراتی افغانستان به چند تن از وزرائی كه ارتباطات عميق با استخبارات كشور ھای بيگانه دارند، به اصطلاح رأی اعتماد داد. اين دادوستد ننگين در يك نظام مستعمراتی كمترين ارزش سياسی و اجتماعی ندارد. وزرای كه رأی اعتماد گرفتند، نبايد به خود ببالند كه كدام شخصيت استثنائی و ملی اند، بلكه عمق خيانت آنھا را به كشور و وابستگی ھای شانرا به دستگاه ھای استخباراتی كشور ھای اشغالگر و يا ممالك ھمسايه ثابت ميسازد. افراديكه قادر به گرفتن رأی اعتماد نشدند، ھم به خود نبالند كه اشخاص ملی اند و روی اين دليل شورای ضد ملی به آنھا رأی نداده است. داخل شدن در چنين نظام به ھر نحوی كه باشد گويای ضد ملی بودن ھمان فرد است. مھم نيست كه آن شخص مورد تائيد پارلمان قرار گيرد يا خير! اما اينرا ھم ميدانيم درجۀ وابستگی افراد از ھم متفاوت است. فرديكه سال ھا در خدمت اجانب قرار داشته و از خوان استعمار سيرآب شده است،

اعتبارش نزد مراجع استعماری به مراتب بيشتر نسبت به يك نو وارد در صحنۀ خيانت ملی است. سال ھا وقت كاراست كه يك خاين پخته شود و شعور ملی و وجدان انسانی خود را از دست بدھد تا بتواند از اعتبار قابل ملاحظۀ نزد اربابان اجنبی برخوردار گردد. از زمرۀ ھفت تن از سرسپردگان استعمار كه مورد تائيد شورای ضد ملی قرار گرفته اند، بر چھار تن بيشتر تأكيد ميكنم: رحيم وردك، حنيف اتمر، سيد مخدوم رھين و فاروق وردك. در مورد آصف رحيمی، وحيدلله شھرانی و سروردانش شناختی و معلوماتی ندارم و اميد كه ساير ھم ميھنان در خصوص اينھا نظرات خود را بنويسند. به ارتباط رد ١٧ تن از وزاری نظام مستعمراتی، رسانه ھای مطبوعاتی آنرا يك ضربۀ مھلك به حيثيت حامد كرزی ميدانند. در حاليكه اين ادعا را نميتوان رد نمود، يک عده از اھل خبره متعتقد اند كه دست ھا و عملكرد ھای ديگری در كار بوده است تا يك تعداد از كانديدان نبايد مورد تائيد قرار بگيرند.

اول اينكه اعضا ھمه معاشخوار امريكا اند و بدون ترديد كه از امر و نھی امريكا در رد وزرای كانديدی جنگ سالاران و يا افراد غير قابل اعتبار اطاعت كردند.

دوم اينكه مردم از روباه بازی حامد كرزی ھم سخن ميگويند بدين معنی كه در خفا با "وكلا" داخل تماس شده و ايشان را به ندادن رأی اعتماد به چند تن تشويق نموده است، خصوصاً كسانی را كه كرزی رقيب خود ميدانست و خطری از جانب آنھا احساس می کرد. چنين بازی ھای كثيف از شخصی مانند كرزی ھرگز بعيد نيست.

چھار تنی كه مورد تائيد شوراء قرار گرفتند، ميتوان آنھا را در رديف جواسيس يك جانبه، دوجانبه و چند جانبه آورد.

عكس عقيدۀ يك متصوف انسان كش در جنوب كاليفرنيا كه قبلاً در ولايت ميدان آدم كشته بود و تصور واھی دارد مبنی بر اينكه چطور ممكن است يك فرد جاسوس دو جانبه باشد، حوادث افغانستان بار ھا ثابت ساخته است كه افراد فاقد شرف و وجدان انسانی خود را به ده ھا كشور فروخته اند. گلاب زوی، نوالحق علومی، دستگير پنجشيری، ظاھر طنين و صد ھا تن ديگر را ميتوان مثال آورد. اين چھار تن ھم جزء ھمان گروه نابكار تاريخ بوده و ملعون ھر دو جھان اند.

رحيم وردك

سردستۀ ھمه شرافت فروشان رحيم وردك وزير دفاع فعلی است كه گذشتۀ سخت ناپاك و تاريك دارد و از يادآوری آن برأی ھر انسان با شرف حالت تھوع دست ميدھد. درين ساحه بدون ترديد حتی بر عمر صمد ھم رجحان می يابد. رحيم وردك فاقد ھر نوع غرور بشری است و ھم يكی از بزدل ترين صاحب منصبان اردوی ضد ملی افغانستان به شمار ميرود. ما دو سال قبل شاھد بوديم كه جناب شان در روز جشن با تپ تپ پای طالبان قبل از ھمه در منزل پناه بردند و برای فرار آمادگی ميگرفتند تااينكه نيرو ھای اشغالگر خبر خيريت را برايش آوردند. اشغالگران امريكائی و ناتو ميخواھند كه ازين جنرال پوقانه صفت صاحب منصبی بسازند كه از امنيت افغانستان دفاع نمايد! به به. رحيم وردك سال ھا قبل از تجاوز شوروی به افغانستان و دورۀ جھاد در خدمت امريكا قرار داشت كه تا امروز از ھمان اعتبار و وابستگی قبلی برخوردار است. تجاوز شوروی او را در خدمت پاكستانی ھا قرار داد و از طريق تنظيم نقيب محبوب القلوب آی اس آی گرديد بدون اينكه قرب و منزلت وی نزد امريكائيان رنگ ببازد. نظر به ھدايت آس اس آی نزديك بود كه بند برق سروبی و يا نغلو را منفجر كند و در نتيجه صد ھزار تن مردم بيگناه را نابود سازد. اما مداخلۀ يك تعداد از مجاھدين واقعی توطئه پاكستان و خيانت رحيم وردك را خنثی ساخت. در جريان كارش با دولت مستعمراتی كابل، به طور كافی ثروتمند شده و از طريق غصب جايداد ھای مردم پول قابل توجھی را به جيب ريخته است. پسرش حامد وردك از قراداد ھای امنيتی چند صد ميليون دالری مستفيد گرديده و حالا مصروف تبليغات برای خود و تداوم اشغال است و سعی ميكند كه واشنگتن را متقاعد سازد كه وی ميتواند بھترين بديل برای جانشينی حامد

كرزی باشد. حامد وردك شخص عياش و فاسد است. در يك شب در يكی از كاباره ھای واشنگتن بيش از ۴ ھزار دالر پول مشروب خود و دوستانش را پرداخت و در يك روز دو موتر گران قيمت سپورتی ايتالوی را كه ھر كدام بيش از ھفت صد ھزار قيمت داشت، خريداری نمود. اين ھمه پول از كجا و چطور به دست آمده است؟ در يك كشور مستعمراتی كه چور و چپاول جزء خط مشی دولت مزدور قرار دارد، اين ھمه دزدی و اختلاس از جانب وزير و فاميلش يك امر طبيعی معلوم ميشود. آيا افغانستان ميتواند با داشتن چنين يك وزير دفاع ملوث و بی فرھنگ به معنی عام كلمه، مصون باشد و آزادی خود را حفظ كند؟ پاسخ به اين سؤال را به ھموطنان گرانقدر واگذار ميشوم. قابل ياآوری است كه در خلال مدت ھشت سال دورۀ اشغال كشور، ميليارد ھا دالر صرف به اصطلاح بازسازی اردوی ضد

ملی افغانستان تحت رھبری خاينانۀ رحيم وردك شده است، اما نتيجۀ خجالت بار بازسازی اردوی ضد ملی را ھموطنان خود بھتر ميدانند.

رحيم وردك نشان ھای زيادی بر سينۀ خود تعليق كرده است. اين عمل وی مرا به ياد يك حكايت واقعی می اندازد.

روزی ايدی امين دكتاتور وقت يوگندا طی يك مسافرتش در يكی از كشور ھای افريقائی با ھيل ثلاثی امپراتور حبشه برخورد و متوجه گرديد كه ھيل ثلاثی با آن بنيۀ ضعيف و قد كوتاه مدال ھای متعددی روی سينۀ خود دارد. ايدی امين با ھيكل قوی كه داشت خود را در مقابل ھيل ثلاثی حقير دانست. لذا به رئيس تشريفات اش ھدايت داد كه مدال ھای مانند مدال ھای امپراتور حبشه به صورت فوری برأيش تھييه ببيند. رئيس تشريفات ايدی امين به روم، پاريس و لندن مسافرت نمود و از كھنه فروشی اين شھر ھا نشان ھای زيادی را خريداری نموده و برأی ايدی امين آورد و روی سينۀ وی نصب نمود. اين حكايت صد در صد در مورد رحيم وردك صدق ميكند. يكی از اعضای فاميلش مدال ھای متعددی را از كھنه فروشی ھای حوزۀ واشنگتن خريداری نموده و روی سينۀ وزير دفاع با شھامت افغانستان

نصب ميكند. كسی نيست كه از او سؤال نمايد كه آقای وزير اين مدال را كی و نسبت كدام خدمت به وطن برأيت اعطاء كرده اند؟ ھمه ميدانيم كه اكنون در افغانستان جز سرسپردگی به اجنبی، خدمت ديگری وجود ندارد.

حنيف اتمر

اتمر يك شخص بدنام ديگر در دستگاه دولت مستعمراتی كرزی محسوب ميشود. اتمر سابقۀ كار در نظام تحت اشغال شوروی دارد و از زمرۀ جواسيس کی جی بی در افغانستان به شمار می آمد (شايد ھنوز ھم به اف اس بی وفادار باشد). او در شوروی سابق تحصيلات خود را در رشتۀ مسايل استخباراتی به پايان رسانيده و با نظام ضد ملی تحت اشغال شوروی در کابل ھمكاری كرد. اما در سابقۀ كار خود دورۀ تحصيلاتش در شوروی و فعاليت خود را در افغانستان به نفع شوروی و نظام مزدورش تحرير نميكند. اتمر بعد از سقوط دولت دست نشاندۀ شوروی در كابل به انگلستان پناھنده شد و در آنجا طوريكه ادعا دارد تحصيلات خود را در رشتۀ ھای انكشاف دھات و تكنالوژی به پايان رسانيده است. درينجا بود كه بر حسب معلومات به دست آمده اتمر ھمكاری خود را با سازمان جاسوسی انگليس

آغاز نمود. پس معلوم ميشود كه وی مانند ظاھر طنين از وفاداری دوگانه برخوردار است . MI-6

حنيف اتمر را از مھره ھای انگليسی نظام مستعمراتی كرزی می پندارند. ھمين وابستگی استعماری اش بود كه در قسمت رأی اعتماد شورای ضد ملی به وی كمك نمود. مردم او را در مجموع انسان جبون و فاسد ميگويند كه افكار تبعيضی نسبت به اقليت ھای افغانستان دارد. اتمر ھمچنان متھم است زمانی كه به حيث وزير معارف ايفای وظيفه ميكرد، دست به تبعيض گسترده زد و افراد وابسته به خود را در پست ھای مھم مقرر نمود. اتمر از زمرۀ باند حامد كرزی به شمار رفته و از معتمدين نزديك او شمرده ميشود. اتمر ان جی او سالار ھم است و در زدو بند ھای پشت پرده يد طولا دارد. نام حنيف اتمر در لست چپاولگران ناحيۀ شيرپور كابل ديده شده است. با چنين گذشتۀ تاريك و ناپاك، جای تعجب نيست كه چرا حاميان بين المللی اش، او را شخص با كفايت ميدانند.

سيد مخدوم رھین

جاسوس جانشين يابو گرديد. سيد مخدوم رھين يكی از عمال سابقه دار ايران و يكی از دشمنان سرسخت پشتون ھا و موجوديت افغانستان است كه دوباره به وزارت اطلاعات و كلتور افغانستان برگشت. نادانی و يابو گری كريم خرم باعث شد سگ زرد را دوباره برگرانند. نظام آخندی ايران ھم برای تسلط فرھنگی و سياسی خويش جداً به موجوديترھين در پست وزارت اطلاعات و كلتور نيازمند است. بعد از بازگشت از ايران، در يكی از روز ھای ماه جون سال

١٩٧٢ ، يكجا به ديدن مرحوم اسمعيل مبلغ رفتيم. حين صحبت رھين به يكبارگی اظھار داشت كه "افغانستان مانند اسرائيل است و بايد بين ايران و پاكستان تقسيم شود." ھمه حاضرين شوكه ديدند و مرحوم مبلغ كه متوجه اين حماقت سيد مخدوم رھين گرديد، نيم نگاھی به من انداخت و فوراً گفت كه "نخير آقای رھين، ما افغانستان عزيز را

دوست داريم." بعد از استقرار جمھوريت عضو حزب "انقلاب ملی" شد و برای گرفتن موقفی نزد عبدالا

معاون رئيس جمھور رفت و از ھيچ گونه كاسه ليسی و تملق خودداری نميكرد. چون نفوذ پرچميان را در دستگاه نظام جمھوری روز افزون ميديد، نزديكی را با آنھا ھم آغاز كرد. اگر در آغاز كودتای ١٩٧٨ ، پرچميان قدرت را می ربودند، سيد مخدوم رھين بدون ترديد در افغانستان باقی می ميماند و موقفی به دست مياورد. ناگفته نبايد گذاشت كه مرحوم اسدلله سراج سابق سفير افغانستان در ايران در يك محفل در ايالت ورجينيای امريكا حكايت كرد كه "سيد مخدوم رھين در جريان تحصيل در پوھنتون تھران، شب نامه ھای حزب منحلۀ توده را در ميان محصلان توزيع ميكرد كه توسط ساواك گرفتار و به زندان انداخته شد. به اثر مداخلۀ من، سيد مخدوم رھين از حبس ساواك رھا شد، اما تعھد سپرد كه با آن سازمان ھمكاری نمايد." ما امروز مشاھده ميكنيم که با وجود سقوط نظام شاھنشاھی، وفاداری رھين به

سازمان جاسوسی نظام آخندی ھمچنان باقی مانده است. واقعاً كه سيد مخدوم رھين يكی از مھره ھای با ارزش سازمان جاسوسی ايران (واواك) در افغانستان است كه با كوشش زايدالوصفی در راه محو ھويت ملی افغانھا جانفشانی ميكند .

در جريان جھاد در پاكستان اول با نقيب و بعداً با حضرت كار كرد و با آی اس آی ھم روابط بسيار نزديك برقرار نمود.

حتی بعد از مھاجرت به امريكا گاه گاھی به پاكستان سفر ميكرد اما در ظاھر خود را ضد پاكستان معرفی می نمود.

نزديكی اش با پاكستان، وفاداری اش را با سازمان استخباراتی ايران نقض نميكرد و نميكند. ھدف ھمكاری اش با آی اس آی پاكستان فقط و فقط ضربه زدن به افغانستان بود. حضرت او را ھميش توھين ميكرد و به وی پدر لعنتی ميداد، اما رھين در جواب ميگفت كه "شما پدر استيد صاحب، شما پدر استيد صاحب." در امريكا با باجه اش قوی كوشان جريدۀ اميد را تأسيس كردند كه از كمك ھای پولی سازمان استخباراتی ايران برخوردار بوده است. اھداف عمدۀ اميد دشنام دادن به پشتون ھا و اشخاص ملی و ھموار ساختن راه برای تسلط نظام آخندی ايران بر افغانستان شمرده ميشود. ازينرو به پيمانۀ وسيعی به دشنام و توھين ھر كسی كه ميگفت "من وطن خود را دوست دارم" آغاز كردند. اما به اثر مقاومت بی نظير ھم ميھنان، در اخير جز سرشكستگی چيزی نصيب شان نشد که در حقيقت شکست بزرگ برای سازمان جاسوسی ايران تلقی ميگردد. رھين ھمراه با يك تعداد از خلقيان، پرچميان و ستميان و

اوباشان سازمانی را بنام "صلح و دموكراسی" به حمايت غدار نامدار تاريخ احمد شاه مسعود به راه انداختند.

شريف فايض ھم جزو ھميھن گروه ميھن فروشان بود كه بعد از تجاوز امريكا به افغانستان به قدرت رسيد. ھركسيكه عليه احمدشاه مسعود و يا ايران حرف ميزد در جريدۀ  اميد مورد سرزنش جدی قرار ميگرفت و برای از صحنه كشيدن ھمان شخص موضوعات فاميلی اش را ھم مطرح ميكردند تا فرد مورد نظر نتواند بار ديگر عليه بت اين ميھن فروشان و كشور بادار شان يعنی ايران حرفی بگويد. با پول وافريكه در اختيار داشتند، اعضای فاميل ھا را با پرداخت پول عليه يكديگر تحريك ميكردند تا در فاميل ھا اتحاد و يگانگی باقی نماند. در جريان مظاھرات سيد مخدوم رھين بيرق ربانی را بلند كرد و بيرق ملی افغانستان را "لتۀ سرخ كثيف" ناميد. حالا خود در زير ھمان لتۀ سرخ می نشيند و ھر چند باری لبان خود را به آن می مالد.

سيد مخدوم رھين در جريان فعاليت ھای سياسی در روم، پای بوس ظاھر شاه گرديد، در حاليكه با نام مستعار ظاھرشاه و فاميلش را با بدترين كلمات در جريدۀ اميد دشنام ميداد. ظاھرشاه ھم كه از افراد متملق و كاسيه ليس بدش نمی آمد و ھمچنان از ترس تبليغات نظام آخندی، سيد مخدوم رھين را پرورش داده و از وی استفاده ميكرد.

رھين مانند امين فرھنگ باجۀ ظاھر شاه و زلمی رسول جريانات روم و نيات ظاھرشاه را به اطلاع شورای نظاری ھا ميرساند. البته كه تھران ھم كلاً از ستراتژی ظاھرشاه روزمره با خبر ميشد و قسمت غير قابل پسند آنرا خنثی ميكرد.

بعد از سقوط طالبان وتجاوز امريکا بر افغانستان، سيد مخدوم رھين نظر به سفارش ايران، وزير اطلاعات و كلتور مقرر شد كه در ميان پشتون ھا سر و صدای زيادی بلند نمود. تبليغات گسترده به ضد وی بالاخره باعث سلب اعتماد از رھين در شوراء گرديد. لاكن نظر به خواست ظاھرشاه به حيث سفير در ھند مقرر شد. در آنجا طبق گزارش ھای غير قابل انكار از طريق فروش مشروبات الكلی و معاملات طلا پول زيادی به دست آورد. ھمچنان با استخبارات ھند از نزديك تماس حاصل نموده و زمينه ساز توسعۀ فعاليت ھای جاسوسی واواك ايران و راو ھند در افغانستان گرديد.

از كابل معلومات به دست آمد كه سازمان اسخباراتی ايران (واواك) پول ھنگفتی در بازگشت وی به وزارت اطلاعات كلتور مصرف نموده است. دوستان از افغانستان گزارش دادند كه واواك پول زيادی در اختيار چند تن در ننگرھارگذاشته تا به حمايت رھين شعار بدھند و خواستار بازگشت وی به وزارت اطلاعات و كلتور شوند. با اين بازی، اينبود سرگذشت مختصر يكی از كثيف ترين چھره ھای سال ھای اخير كشور كه از ھيچگونه بربادی در حق افغانستان خود داری نكرده است. او حالا وزير ھمان كشور است كه آنرا پوشالی می ناميد. بارك لله! سايت تول افغان به تاريخ دوم جنوری گزارش داد كه "يكی از مقامات ايرانی برای كرزی در مورد تقرر سيد مخدوم رھين تبريك گفت." در اخير بايد علاوه نموه كه رھين با استخبارات امريكا ھم در ارتباط است. به لينك پائين مراجعه كنيد كه معنی جاسوس چند جانبه را نيز به خوبی افاده ميكند. درآن لست اسمای چند تن ديگر از انسان ھای فاقد عرق ملی ھم مشاھده ميشود .

فاروق وردك

طبق اظھاريۀ تعداد زيادی از ھموطنان، فاروق وردك يكی از عمال آی اس آی در افغانستان بوده و يار نزديك حامد كرزی شمرده ميشود. فاروق وردك تحصيلات خود را در رشته ھای فارمسی و اداره در پاكستان به پايان رسانيد. در دھۀ ھشتاد در كميتۀ سويدن در پشاور اجرأی وطيفه نموده و در ادارۀ انكشافی ملل متحد خدمت نمود. سابقه كارش نشان ميدھد كه بايد از امتيازات خاصی نزد آی اس آی پاكستان و بعضی مقامات بين المللی برخوردار باشد. از قرأين معلوم ميشود كه نزديكی وی با حامد كرزی اطمينان خاطری برای پاكستانی ھاست. فاروق وردك متھم به داشتن افكار شووينيستی و قوم گرائی است و يك تعداد، او را انسان متعصب و نژاد پرست می پندارند. وی از مھره ھای اصلی "جرگۀ امن" بود كه از آشتی با طالبان و حزب اسلامی حكمتيار حمايت می نمود. سپردن يك وزارت بس مھم مانند وزارت معارف در دست ھمچو افراد بی خرد و فاقد وجدان ملی بزرگترين ضربه بر تربيۀ فرزندان كشور و ھويت ملی افغانستان تلقی ميشود.

فعاليت ھای پشت پرده ھنوز بين كرزی و شورأی ضد ملی تحت رھبری يك جنايتکار حرفه ئی به نام يونس قانونی ادامه دارد. كرزی و كانديدان پست وزارت ھا سعی خواھند كرد كه با وعدۀ رشوه ھای كلان سياسی يك تعداد وكلای شورای دولت مستعمراتی را به سوی خود بكشانند و در دور دوم از آنھا به اصطلاح رأی اعتماد به دست آورند.

درين بازی كثيف منافع شخصی و گروھی بر منافع ملی ارجحيت می يابد و خواست استعمار گران بر ندای بيچارگان سبقت می جويد. اين است سرنوشت آن ملت بدبخت كه در زير مھميز استعمارگران دست و پا ميزد تا افرادی مانند كرزی و قانونی و وردك از جان كندن آن ملت مظلوم لذت ببرند.)

www.afgazad.com 1 afgazad@gmail.com

 

نوت : وکلایکه به این هفت نفر رای نداده امید است شهامت به خرج بدهند لست نام های خودرا بیرون به مدیا هرچه زوتر بدهند تا ملت درد دیدۀ ماآنهارادرجمله خاینین حساب نکنند ونوشته بالا به کسانیکه با این هفت نفررای مخالف داده ارتباط نمی گیرد واین جمله زیر به کسانی ارتباط می گیرد که به خاینین  رای موفق ومثبت دادند.

"حيوانات درطویله ملت" این بارچه خواهندکرد؟

 

 

 

 

 

 

 

 


banamnewspaper@hotmail.com
ایمیل

 

5192652949  تیلفون

 


بالا
 
بازگشت