پاكستان بادهن کجی به آرمان فلسطين به شارون سلامی  داد!! 

قیام الدین وصال   

میزان  1384

پنجشنبه دهم سنبله 1384 سيلوان شالوم، وزير خارجه رژيم صهيونيستي اسرائيل و خورشيد محمود قصوري وزير خارجه پاكستان با يكديگر ملاقات و گفتگو كردند.

·   وزير خارجه پاكستان در تشريح هدف و منظور از اين ملاقات، تحولات سرزمين فلسطين اشغالي و تخليه نوار غزه را مطرح ميكند.

قصوري مي‌گويد: كشور پاكستان به عنوان يك كشور بزرگ اسلامي معتقد است صلح منطقه‌اي و جهاني در پايان دادن به مناقشه‌هاي طولاني مدت مانند فلسطين و كشمير نهفته است.

·        شالون وزير خارجه رژيم اسرائيل خوشحال از اين ملاقات از اقدام جسورانه مشرف قدرداني كرد.!!!

·        سفير آمريكا در پاكستان از اين ديدار استقبال كرد.!!!

  در اوايل ماه پرويز مشرف رييس جمهور پاكستان 3 روز بعد از اينكه با شارون ملاقات كرد در شوراي يهوديان آمريكايي سخنراني كرد. و گفت: "پاكستان، اسرائيل بايد گام‌هاي زيادي براي عادي سازي مناسبات و برقراري روابط كامل ديپلماتيك بردارند".!!!

ملاقات مشرف با شارون 2 هفته بعد از ملاقات وزير خارجه پاكستان و شالوم وزير خارجه اسرائيل در تركيه انجام شد.

مشرف گفته بود كشورش با پيشرفت صلح شرق ميانه به سوي عادي سازي روابط با اسرائيل گام خواهد گذاشت و با اين کشور روابط ديپلماتيك برقرار خواهد كرد.

  شالوم وزير امور خارجه رژيم صهيونيستي در سخنراني خود در سازمان ملل گفت: «"ديوار آهنين" تحريم كشورهاي اسلامي و عربي با عادي سازي روابط با اسرائيل در حال فروريختن است و اين كشورها بايد خجالت را كنار گذاشته و روابط خود را علني كنند.»!!!

  وي همچنين گفته است: در حاشيه نشست سالانه ی سازمان ملل ده نفر از مسؤلان كشورهاي عربي و اسلامي با وي ملاقات داشتند، آنچه كه به گفته وي تا دو سال قبل تصور آن را نمي‌كرده است.!!

حال سؤال اينجاست كه رژيم اسرائيل از اين تلاش و فعاليتهاي ديپلماتيك براي عادي سازي روابط با كشورهاي اسلامي و عربي بدنبال چه اهدافي است؟

1-  اسرائيل به دنبال آن است تا بحث فلسطين و اشغال سرزمين فلسطين و قدس شريف را عادي و به عنوان يك مسئله‌ي كوچك و كم اهميت جلوه دهد و با اين كار اسم فلسطين و مسئله اشغال را از ذهن دولتمردان كشورهاي اسلامي و بدنبال آن جوامع اسلامي پاك نمايد.

2-  اسرائیل دنبال آن است تابا نزدیکی بابعضی از کشورهای اسلامی وانجام تبلیغات گسترده در بین کشورهای اسلامی برای برقرار کردن روابط با رژیم صهیونیستی رقابت ایجاد کند و قبیح بودن ارتباط بااین رژیم را در نزد حاکمان – علماء- و سیاستمداران کشورهای اسلامی از بین ببرند واین کشورها برای ایجاد ارتباط با رژیم غاصب قدس از یکدیگر سبقت بگیرند .                                                                      

3-  مسئله اقتصادي از موضوعات محوري فعاليتهاي زنده اسرائيل در كل جهان و بخصوص در كشورهاي اسلامي است.  لذا با عادي سازي روابط، دنبال بدست گرفتن بازار و اقتصاد اين كشورها است تا ضمن انجام فعاليتهاي اقتصادي و بدست ‌آوردن منابع مالي، تسلط خود را گسترش دهد، فعاليتهاي اطلاعاتي را تحت پوشش كارهاي اقتصادي بيشتر كند و ... .

4-  با ايجاد روابط نزديك و عادي با كشورهاي عربي و اسلامي تهديدات عليه خود را كم نمايد و حداقل از بخشي از اين كشورها اطمينان خاطر پيدا نمايد.

5-  با حضور علني و ر سمی در جوامع اسلامي و فعاليتهاي مختلف از جمله فرهنگي - اقتصادي و بازسازي، در بين مردم نفوذ كند و به مرور كينه و نفرت مسلمانان را نسبت به خود كم و يا از بين ببرد.

6-  بركشورهاي اسلامي داراي توان نيروي انساني و نظامي تسلط پيدا نمايد و آن را به مرور در كنترل بگيرد كه تلاش براي ارتباط با پاكستان و تحركات اخير رژيم صهيونيستي در همين راستا تعريف مي‌شود.

7-  اسرائيل با استفاده از اختلاف هند و پاكستان توانست ابتداء با هند مشكل خود را حل كند و سپس دنبال ارتباط با پاكستان است.

با توجه با اينكه پاكستان داراي توانايي‌هاي بلفعل و بلقوه‌اي است از جمله سلاح هستوي، جمعيت زياد، جريانهاي ديني و مذهبي و ...

برای  رژیم اشغالگر قدس برقرای ارتباط با این کشور اهمیت فراوانی داردبویژه اینکه از این طریق خواهد توانست از پاکستان بعنوان پلی برای نفوذ در شبهه قاره و جنوبغرب آسیاو  همچنین قسمتهایی از آسیای میانه بهر ببرد .

در این میان باید دید که آقای پرویز مشرف به دنبال چیست ؟؟!!

وچه توجیهی برای این عمل خود دارد؟!

  مشرف در توجيه ديدارش با رييس رژيم صهيونيستي مسئله عقب نشيني نيروهاي اسرائيل از شهر غزه را طرح نمود و اينكه اقدام وي (مشرف) براي كمك به مردم فلسطين است!!! در حاليكه اين لابي صهيونيستها و تغيير در مواضع پاكستان همان چيزي است كه سالهاست اسرائيل بدنبال آن است و تلاش دارد به طوري تهديدات دور دست خود را كم كند و با اين كار توانست يك پرش بزرگ، اساسي و تأثير گذار برمنطقه انجام دهد. پرويز مشرف نيز با اين امتياز كه به اسرائيل داده است و شكستن سنگرهاي مقاومت كشورهاي اسلامي در مقابل زورگويي‌ها و جنايات اسرائيل مي‌خواهد امتيازات بيشتري از آمريكا در رقابت‌هاي هستوي خود در مقابل با هند كسب نمايد و بتواند سلاح اتمي بيشتري بدست‌آورد.

  حال مسئله اينجاست كه آقاي مشرف آيا نمي‌داند حاصل صلح سادات و مبارك با گذشت 30 سال از آن هيچ سودي براي مصر نداشت  وهيچ منافعي عايدش نشد بلكه در بين امت‌هاي اسلامي اين اقدام مصر بسيار عملي زشت و قبيح تعريف شد.

پرويز مشرف از اين اقدام خود و دادن دست دوستي به عامل جنايات صبرا و شتيلا چند هدف را تعقيب مي‌كند:

1-  راضي و خرسند كردن آمريكا به عنوان پدر و حامي اصلي رژيم اسرائيل و كشوري كه تمام قتل عام‌ها و جنايات صهيونيسم در فلسطين اشغالي را حمايت كرده‌است.و تا بحال با نفوذي كه در سازمان ملل دارد هيچ محدوديتي را نگذاشته بر اسرائيل اعمال شود. وتمام قطعنامه های سازمان ملل که بخاطر جنایات این رژیم علیه مردم مظلوم فلسطین صادر شدرا وتو کرد .حال پاكستان مي‌خواهد با راضي كردن آمريكا كه گردانندگان آن يهوديان هستند فشار اين كشور را بر خودش در رابطه با سلاح هسته‌اي و آزمايشات هسته‌اي كم‌تر كند و بتواند با حمايت و راضي كردن آمريكا فشار بيشتري را بر هند وارد آورد؛ چراكه پاكستان از سال 1998 از سوي آمريكا تحت تحريم‌هاي محدود نظامي قرار گرفته است. لذا به رسميت شناختن اسرائيل از سوي پاكستان مي‌تواتندمشكلات زيادي را از جلو پاكستان بردارد.

2-  برقرار كردن روابط نظامي با رژيم اسرائيل از جمله اهداف پاكستان است؛ هم‌اكنون هند به عنوان رقيب جدي پاكستان روابط بسيار نزديك نظامي با اسرائيل دارد و پاكستان به همين خاطر تلاش دارد تا خود را به اسرائيل نزديك نمايد و از اين طريق بتواند بر توجه اسرائيل به هند و همكاري آن تأثيرگذار باشد.

  نمي توان از سياستمداران حكومت پاكستان زياد انتقاد كرد چراكه پاكستاني‌ها از ابتداي تشكيل كشورشان تا كنون در مقاطع مختلف تاريخي استراتژي و سياستهاي خود را بنا به وضع زمان تغيير داده‌اند. و گاهي اوقات اين تغيير سياست و معامله با قدرتهاي ديگر بحدي بوده كه حاصل تلاش چندين ساله و صرف مخارج زيادي را فداي معامله و سودا كرده‌اند كه همگان تغيير سياست پاكستان در قبال طالبان را فراموش نكرده اند.

در حاليكه گروه طالبان با حمايت پاكستان تشكيل شد و فوج پاكستان از آن در جنگهاي داخلي حمايه و اكمال مي كرد زماني كه مجبور شد بين آمريكا و طالبان يكي را انتخاب كند، ترجيح داد كودك و طفل خود را زير پاگذاشته و آن را فدا نمايد.

 مشرف قبل از اينكه منافع ملي پاكستان را در نظر بگيرد دنبال حفظ خودش است. او مي داند كه اگر ارباب(آمريكا) ناراضي باشد يك روز هم نمي تواند بر چوكي قدرت تكيه بزند. پس مي بايست آمريكا را از خود راضي نگه دارد و رضايت آمريكا در رضايت رژيم اسرائيل است و اقليت يهودي حاكم بر دستگاه حاكمه ی آمريكا طرف اصلي قضيه بودند. مشرف مانند ديگر اسلاف خود از مهره هاي پرورش داده بعنوان گروه هاي تند رو بنام اين حزب و آن حزب فقط دنبال ايجاد فشار بر طرف مقابل و گرفتن امتياز از آن است. تعدادي از اين احزاب صرف بعنوان آله تهديد براي گرفتن باج است و هيچ تهديدي جدي به حساب نمي آيند در قضيه ملاقات مشرف با شارون و اظهارات قبيحانه وي ملاحظه كرديم كه هيچكدام از شخصيتها و احزاب مهم اين كشور موضع تند يا خصمانه اي عليه اقدام مشرف نگرفتند و با ايراد چند سخنراني مسئله به حالت عادي خودش برگشت.

امّا آنچه مهم است  طبقات مختلف جامعه پاكستان و نقش مردم است كه نبايد ناديده گرفته شود.

اين طيف حاكمان زور و جور بوده است كه هميشه با همه چيز معامله و سودا كنند حتي اعتقادات خودشان ولي مردم در طول تاريخ راه خودشان را رفته اند.

طبعي است مردم مسلمان پاكستان با سياستهاي اخير مشرف صد في صد مخالفند و اين مخالفتها را در گوشه و كنار پاكستان به شكلهاي مختلف تبارز داده اند.

* نكته مهم و قابل توجه و تعجب آور اين است كه آقاي مشرف بر خلاف اصول و ارزشهاي اعلام شده از جانب تمام كشورهاي اسلامي و علماء و بزرگان مسلمان در سراسر جهان در رابطه با حقوق مردم مسلمان فلسطين و بحث اشغال قبله اول مسلمين و بدون واهمه و با دهان كجي به تمام مدافعان حقوق فلسطين بويژه بزرگان و علماي كشورهاي اسلامي و حتي مردم خود پاكستان كه از جمله مدافعان سرسخت آرمان فلسطين هستند بطور علني با صدراعظم ر ژيم صهيونيستي ملاقات و گفتگو مي كند.

و با اين كار خود سنگ تهداب كجي را مي گذارد كه بعد از آن بعضي كشورهاي مسلمان ديگر مانند اندونيزيا ،  كرزي(افغانستان) و بحرين علائم و سيگنالهايي را به اسرائيلي ها نشان دادند.

هر چند كه گفته مي شود پاكستان از 2 سال قبل بطور پنهان و غير علني با اسرائيل ارتباط داشته است.

سياستمداران پاكستان و پرويز مشرف بر خلاف نظر مردم پاكستان با برقراري ارتباطات دوستي با رژيم صهيونيستي براي بقاي چند روز ديگر در حكومت تلاش مي كنند.

مشرف تلاش دارد با نزديك شدن به اسرائيل و در نتيجه رضايتمندي آمريكا از پاكستان خطر تهديد هند را كم و به مرور زمان از بين ببرد.

مشرف با قبول اسرائيل و به رسميت شناختن آن(در فرصت مناسب) در حلقه امنيتي اسرائيل – آمريكا در منطقه قرار خواهد گرفت و اين موضوع براي مشرف بسيار با اهميت و حياتي است. پايان

 


بالا
 
بازگشت